Konečné uzavření kamenné prodejny je 26. 1. 2024

Dopřejte si zdraví s doplňky stravy

Dopřát si zdraví, to se lehce řekne. Ale!… Sehnat kvalitní potraviny a jíst opravdu kvalitní jídla bohatá na potřebné vitamíny a minerály není hračka. Existují však doplňky stravy, kterými se dá imunita a tělesná kondice podpořit.

 

doprejte-si-zdravi


Obchod Ze Země vyzkoušené 
doplňky stravy nabízí. Jsou od certifikovaných značek a jejich kvalita je nejvyšší na trhu. Obsahují čisté byliny a ingredience. Vyzkoušet můžete třeba fermentované houby od firmy Living Nutritionvýtažky Fushi nebo kolagen Planet Paleo.

 

Fermentované houby jsou novou generací doplňků stravy

Se symbiotiky v podobě fermentovaných hub jsme u nás doma velmi spokojeni. Používáme je víc než půl roku. A výsledek užívání? V období nemocí jsme teď všichni zdraví. Děti měly zatím jenom rýmu. Aby měla symbiotika smysl, je třeba brát je minimálně 3 měsíce. Po této době je totiž změna vidět nejčastěji. Spojují se v nich účinky prebiotik s probiotiky. Živé bakterie tak lépe přežívají v lidském střevě a správně jej kolonizují. 

Proč symbiotika?

Lidský organismus totiž nedokáže střevní mikroflóru dostatečně obnovit sám. S přibývajícími roky, stresem, nevhodnou stravou, konzumací alkoholu, drog, léků či kouřením se to ještě zhoršuje. Symbiotiky můžete podpořit organismus při zažívacích potížích spojených s užíváním antibiotik, při průjmu či zácpě, ale i ke zlepšení celkové imunity a zdraví. Britská společnost Living Nutrition vytvořila symbiotika fermentačním procesem trvajícím až 1 měsíc. Jde o pečlivý výběr 35 bakterií v bio sójovém mléce. Díky unikátní fermentaci tělo dokonale vstřebává obsažené živiny. Složení je vytvořeno Grahamem Gotfieldem, uznávaným britským odborníkem na výživu.

Symbiotika Ze Země

V nabídce Ze Země jsou symbiotika Your Flora Symbiotics FAMILY Living Nutrition. Jedná se o produkt pro celou rodinu včetně dětí od 3 let, který skvěle chutná. Kapsle jdou i otevřít, takže se mohou přidat do jídla či vody. Obsahují organický baobab obsahující obrovské množství vápníku, vitaminu C a hořčíku, který harmonizuje imunitní systém a banán bohatý na vitamín B6, draslík, hořčík a železo, který zklidňuje střeva.

 

Dalšími symbiotiky jsou Your Flora Symbiotics REGENESIS Living Nutrition. Tento doplněk stravy byl vyroben pro regeneraci. Posiluje střevní mikroflóru lidem s pomalým zažíváním, po infekci a antibiotikách. Obsahuje artyčok a čekanku a je bohatý na enzymy a mikroorganismy.

 

Zázračné výtažky Fushi

Kdo by nechtěl krásné vlasy i nehty nebo bezchybnou pleť a kůži bez celulitidy? Zapotřebí je ale začít uvnitř těla. Fushi jsou doplňky stravy ve vegetariánských kapslích, které neobsahují plnidla, vazebná a objemová činidla.

Doplňky stravy Fushi pro krásu, imunitu, celulitidu i hubnutí

V obchodě Ze Země najdete doplněk krásy na kůži, vlasy a nehty Fushi Beauty Totale. Jde o speciálně připravenou formuli s 24 důležitými živinami. Obsahuje například kyselinu alfa-lipoovou, biotin či křemičitany, které jsou proslulé tím, že prozáří pokožku i vlasy během několika týdnů. Vitamíny C, E, A a B zlepšují zdraví kůže, zinek pozitivně působí na skvrny a pupínky. Oxid křemičitý a Co-Enzyme Q10 přispívá k tvorbě kolagenu, Beta-kareton pomáhá chránit pokožku před sluncem. Resveratrol chrání buňky před stárnutím a extrakt z borové kůry před volnými radikály a oxidací. Spirulína zase vyživuje kůži.

 

Existuje i doplněk stravy proti celulitidě sloužící pro její redukci i prevenci. Jmenuje se Fushi Cellufirm a má unikátní složení vitamínů, minerálů a bylin podporující rozpad a rozptýlení celulitidy. Zvyšují také krevní oběh a zbavují toxinů. Nejlepšího výsledku lze dosáhnout v kombinaci se zdravou stravou a cvičením.

 

 

Fushi Vitamin D je velmi účinný produkt pro podporu imunitního systému. Nedostatek vitamínu D mívá za následek únavu, nevýkonnost nebo třeba vyšší nemocnost. Způsobuje také bolesti kostí a svalů, prodloužené hojení ran, kazivost zubů či vypadávání vlasů. Dětem při nedostatku hrozí křivice, dospělým měknutí kostí a jejich zlomeniny, kardiovaskulární onemocnění, infekce respiračního traktu nebo rozvoji cukrovky. Důležité je zmínit, že nízká hladina vitamínu D, zejména v zimě, může způsobovat deprese. U těhotných hrozí rozvinutí těhotenské cukrovky, preeklampsie či dokonce předčasný porod.

 

 

Skvělým doplňkem stravy pro všechny je Fushi Zelený čaj a Matcha extrakt. Dokáže probudit tělo i mysl. Extrakt ze zeleného čaje posiluje nejen imunitu, ale i zrychluje metabolismus a podporuje ztrátu nezdravých tuků v těle, tedy i hubnutí. Navíc pomáhá snižovat riziko srdečních onemocnění. Zelený čaj obsahuje nižší hladinu kofeinu než káva a aminokyselinu L-theanin, která přirozeně doplňuje energii a zlepšuje koncentraci a soustředění. Zelený čaj byl v indické kultuře používán pro podporu hubnutí po staletí.

 


Kolagen působí na celý pohybový aparát

V obchodu Ze Země najdete zázrak v podobě Planet Paleo. Jde o hydrolyzovaný kolagen, který je enzymy rozdělený na krátké řetězce aminokyselin, tedy peptidy, a který dokáže naše pokožka maximálně využít. Dodává pevnost a podporuje tělesné tkáně včetně kůže, kostí, šlach, vazů, chrupavek, svalů a cév. Zmenšuje se jím hloubka vrásek, kůže je pevnější a odolnější. Kolagen je bílkovinou v našem těle, která tvoří téměř třetinu z tisíců různých typů bílkovin. Naše tělo je schopné vytvářet si kolagen zhruba do 25 let věku, pak tato schopnost rychle klesá. A je zapotřebí dodávat tělu kolagen z jiných zdrojů, je pro zdraví nezbytný.

Zázračný kolagen Planet Paleo

Planet Paleo je výjimečný produkt, protože obsahuje v jedné dávce opravdu velké množství kolagenu, asi nejvíce na trhu. Může být míchán s horkou vodou nebo teplým mlékem. Tak, jak na to zrovna budete mít chuť. A když se nebudete chtít ohřát, můžete sáhnout i po mléku studeném a přidat led pro chladné osvěžení.

Horká čokoláda s kolagenem Ze Země

Máte rádi chuť a vůni horké čokolády? Tak pro vás je tu Planet Paleo Cacao Magic kolagen HORKÁ ČOKOLÁDA, směs kakaa s vysoce kvalitním hovězím kolagenem, která zahřeje tělo a povzbudí mysl. Kakao má totiž úžasnou chuť a povzbuzuje.

 

Bio káva s kolagenem Ze Země

Milovníci kávy si také přijdou na své. Začít den a skvěle ho celý zvládnout můžou díky produktu Planet Paleo kolagen KETO KÁVA. Jedná se o směs lahodné bio kávy se zdravými MCT tuky a čistými bílkovinami s vysoce kvalitním hovězím kolagenem. MCT tuky jsou oleje s jednodušší strukturou, které se snadno tráví a poskytují tělu i mozku okamžitou a čistou energii.

 


Pravěká bohyně s kolagenem Ze Země

Pro zdravé vlasy, nehty a pevnou a napnutou pokožku nabízíme Planet Paleo Primal Goddess kolagen PRAVĚKÁ BOHYNĚ s příchutí letního ovoce. Jde o vítězný produkt v britské soutěži Beauty Shortlist Awards v letech 2017 a 2018 pro udržování těla ve formě a předcházení předčasného stárnutí. Jde o směs hovězího kolagenu, ovocných bobulí, bylin, vitamínů a spolu-aktivních živin pro zdravé vlasy, nehty a kůži.

 

 

Kolagen Ze Země 

Kolagen, který je zcela bez chuti, lze míchat i do ovesné kaše či jogurtu. Nebo džusu, kávy a čaje. Takový se také prodává. Planet Paleo PURE kolagen obsahuje čisté bílkoviny z výživného vysoce kvalitního hovězího kolagenu. Britská společnost Planet Paleo garantuje původ kolagenu.

 

 

Abychom byli zdraví a vypadali spokojeně a mladistvě, nestačí jen používat správnou péči o tělo a kosmetiku. Musíme se i správně přiživovat zevnitř. Naše strava v současné době totiž dostatek živin, které potřebujeme, nemá. A to z mnoha důvodů. Skladba jídelníčků není pestrá a vyvážená, nekupujeme nebo nejsou k dispozici dostatečně kvalitní potraviny nebo nemáme čas si kvalitní jídla připravovat a jíst je. Pokud si ale doplňky stravy dopřejeme a přidáme k tomu zdravý životní styl v podobě pravidelného pohybu, spánku, minima stresu a zdravého jídla alespoň v takové míře, v jaké je to možné, uděláme pro sebe nejvíc, co můžeme. 

 

Přeji zbytek zimy v dobré náladě a fyzické pohodě. A s příchutí horké čokolády. Ta je totiž moje úplně nejoblíbenější.

planet-paleo-cokolada

 

Vaše Marcela Ze Země

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz