Konečné uzavření kamenné prodejny je 26. 1. 2024

Podzimní balíček krásy bude magický

ze-zeme-magicky-balicek-web

 

 

Po půl roce jsem zpět s balíčkem krásy Ze Země!

 

Opět jsem se snažila, aby byl jedinečný, jako Ty, jako naše planeta sama. A byl Ti dobrým pomocníkem pro tyto dny.

 

Tato doba nám bohužel na klidu nepřidá. Sama víš, co to dělá s tvojí pletí, když máš dlouhodobý stres. Jak tělo zrcadlí tvé vnitřní rozpoložení.

Věděla jsem, že téma podzimního balíčku krásy Ze Země, nebude tak pohádkové jako letos na jaře. Energie je těžká, nutí nás transformovat svůj život. Nejen hodnoty se boří a staví se od základu. Je to dobře. Ačkoliv se to teď jeví jako špatné. Určitě stejně jako já vnímáš, že je potřeba ukončit vše staré.

Proto je téma tohoto balíčku magické.

 

Pořizovací cena produktů Ze Země je 3630 Kč. Nyní si však můžeš balíček krásy objednat se slevou 30 % , tedy za 2540 Kč. S vílami Ti ho pošleme až domů (nebo kam si budeš přát) zcela zdarma. Koupit si jej můžete zde.

 

Balíček je v limitovaném množství, proto doporučuji s jeho koupí dlouho neotálet. Mimojiné v něm najdeš překvapení a osobní dárek přímo ode mne. Zadní stranu dopisu si můžeš zarámovat a vystavit. Je na ní totiž moje autorská inspirativní kresba s názvem “Motýlí křídla”. Bude ji mít jen pár příjemců magického balíčku.

Tak schválně, budeš to Ty, ke komu doletí moje motýlí křídla? Ty a tvoje pokožka si zasloužíte to nejlepší. Protože, když jsi šťastná a spokojená Ty, teprve pak můžeš udělat šťastnější své okolí. A to za tu změnu stojí. I ta návratnost do sebe je nespočitatelná. Často na úkor práce nebo rodiny zapomínáme na sebe. Ruku na srdce, která z nás se sama sobě věnuje poctivě každý den alespoň hodinu? Nepouští si do života stres, dobře spí a kvalitně jí? Není to jednoduché. Pro začátek i jedna vědomá minuta, kterou věnuješ sama sobě, může změnit, jak se budeš cítit po zbytek dne. Představ si, co to s tvým životem udělá, když se Ti těchto minut v každém dni podaří nasbírat víc. Nezapomínej, že to jak vypadáme, začíná už u nás v hlavě, v našich myšlenkách, které se nám vepíší do tváří. Je jen na nás co s tím uděláme. Proto si do života nezapomeň pouštět i radost. Aspoň při té chvilce, kdy se věnuješ svým kosmetickým rituálům. Zkus si namazat tolik vysušené ruce, z častého mytí a užívání dezinfekce, příjemným krémem nebo si zalézt s čerstvě umytými vlasy v turbanu, s knížkou pod deku. Proč chtít hodně, když k vytvoření příjemné atmosféry stačí někdy málo, třeba voňavá svíčka.

V tomto podzimním a zimním období, které nás přímo nutí více odpočívat, opečovávat se, chránit nejen pleť, ale především své ruce, rty a dostatečně vyživovat své tělo i zevnitř, jsem vybrala tyto nádherné produkty. Věřím, že se stanou i tvým každodenním magickým rituálem, který v tobě probudí motýla a ty se do jara probudíš dokonalá.

 

Výživa – Péče – Relaxace

 

ze-zeme-magicky-balicek-obsah-web

 

 

Balíček krásy obsahuje

 

North American Herb & Spice Oreganol P73 olej z divokého oregana Original Strength - 8 ml

100% BIO oregánový olej je považován za nejsilnější přírodní antibiotikum a antiseptikum na světě - je to účinný zabiják parazitů, virů, bakterií, kvasinek a plísní. Jedná se o ručně sbírané divoké oregano, rostoucí v odlehlých horských oblastech Turecka.

 

Planet Paleo Kolagen - 2 kusy vzorků

Kolagen od společnosti Planet Paleo je nejčistší a nejkvalitnější hydrolyzovaný hovězí kolagen na světovém trhu. Naše tělo je schopno si kolagen samo vytvářet zhruba do věku 25 let. Poté tato schopnost rapidně klesá a potřebujeme jej dodávat z jiných zdrojů. Kolagen tvoří téměř třetinu z tisíců různých typů bílkovin, které existují v našem těle. Je to hlavní strukturální bílkovina, která dodává pevnost a tvoří podporu tělesných tkání včetně kůže, kostí, šlach, vazů, chrupavek, svalů a cév.

 

Jane Scrivner Skin Elixir

Jojobový olej díky tomu, že je nemastný, je vhodný pro všechny typy pleti a ideální na denní i noční použití. Společně s 9 éterickými oleji navodí pocit relaxace, uvolnění a zároveň tvoji pleť vyživí. Právě v toto období tě ochrání před nepříznivými vlivy větru a mrazu. Společně s ním si můžeš užít večerní masáž obličeje.

 

Savon de Lisoleil Mýdlo na ruce

Mýdlo na ruce Čistota je půl zdraví. A tuhá mýdla zažívají velký návrat. Nejkvalitnější tuhá mýdla na českém trhu si rozhodně zamiluješ. Jejich nádherné složení zabalí do jemné pěny nejen tvé ruce, ale i tělo.

 

Grums Raw Coffee Hand Scrub- peeling na ruce

Čistící peeling na ruce zanechá tvé ruce hladké, vyživené a sametově jemné. Díky BIO kávové sedlině dodá pokožce tvých rukou obrovskou dávku energie. Primavera krém na ruce Tento krém pohladí ruce, dodá jim ochranu a výživu, a zároveň je zahalí do nádherné vůně éterických olejů.

 

Hands on Veggies regenerační šampon na vlasy DÝNĚ & ARGAN a Zpevňující tělové mléko ARTYČOK

Základ tvoří fermentovaná zelenina, která je velmi prospěšná. Obsah probiotické kultury zajistí ideální osídlení a stav tvé pokožky. Značka Hands on Veggies je zákazníky velmi oblíbená, a proto nesměla v balíčku chybět.

 

Organic essence balzám na rty

Balzám na rty je v sychravém počasí nepostradatelným společníkem. Díky špičkovému certifikovanému složení z včelího vosku, slunečnicového oleje, bambuckého a kakaového másla, budeš mít nejen hebké rty, ale zároveň zajištěnou ochranu před nepříznivými vlivy prostředí. Bonusem navíc je zcela rozložitelný papírový obal.

 

Radua Crystal svíčka Z lásky - Jitřenka – Bergamot

Vůně bergamotu, ve sklenici z čistého bezolovnatého křišťálu, je tou pravou vůní pro dlouhé večery. Pro to, abychom relaxovali, nespěchali a vnímali, co je důležité a zachytili atmosféru svěžích brzkých jiter plných naděje. Věřím, že si magický balíček krásy Ze Země vychutnáš plným srdcem a duší. A v tomto nečase bude pro tebe tou nejlepší odměnou.

 

PŘEKVAPENÍ ukrývající se v balíčku. Věřím, že se Ti bude líbit. Mně jeho začlenění k ostatním produktům přináší krásný pocit, protože jsem tak mohla alespoň trochu pomoci. A to kamarádce, která byla kdysi mým andělem na cestě podnikání. Ženy ženám...

 

Chci si koupit Magický balíček krásy!

 

Děkuji, že jsi!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz